Projektötlet gyűjtés

A Bihar – Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület megkezdte a Helyi Fejlesztési Stratégiájának (HFS) előkészítését. Ehhez várjuk működési területünk vállalkozásainak, civil szervezeteinek, önkormányzatainak projekt javaslatait, fejlesztési elképzeléseit e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. ), személyesen vagy postai úton a munkaszervezeti irodában (4100 Berettyóújfalu, Kossuth u. 25. sz.). A projektötlet adatlap letölthető az alábbi linken: Projektötlet adatlap

 


Közzétéve: 2015.11.30.

Tisztelt Önkormányzatok, Vállalkozók, Civil szervezetek!

 

Szeretnénk megköszönni a számos projektjavaslat benyújtását, amellyel segítséget nyújtottak/nyújtanak számunkra a Helyi Fejlesztési Stratégia tervezésében.

Az alábbi táblázat szemlélteti a beérkezett projektjavaslatok számát, szférák közötti- valamint irányultság szerinti megoszlását.

Beérkezett projekt javaslat

db

Megoszlás %

Vállalkozás

62

28%

Önkormányzat

51

23%

Nonprofit  szerv.

87

40%

Magánszemély

14

6%

Egyház

6

3%

Összesen:

220

100%

Beérkezett projekt javaslat irányultság szerint

db

Megoszlás

%

Eszköz, technológiai fejlesztés

59

 

 

27%

Rendezvény, tábor

44

20%

Építési beruházás

115

52%

Marketing

1

0,5%

Oktatás

1

0,5%

Összesen:

220

100%

 

                                                                                                                      

A Helyi Fejlesztési Stratégiával kapcsolatos észrevételeiket várjuk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címre vagy személyesen az irodánkban.

 

 

Köszönettel,

a munkaszervezet dolgozói