Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház

Létezik egy nyugodt, csendes település az Észak-Alföldön: Sárrétudvari

Ez az egyetlen település, amely nevében ma is őrzi a tájegység történelmi jellegét. Egy merészet álmodó család alázatos munkájaként született meg itt a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház.

A szállás egyedisége a hamisítatlan falusi környezet, mely kiváló lehetőséget nyújt a mindennapi stressz levezetésére, családi- illetve baráti kapcsolatok elmélyítésére, csapatépítő programok lebonyolítására.

Az aktív pihenésre vágyó vendégeknek a Lovarda remek alkalmat kínál az év bármely szakában. Legyen az tapasztalt lovas, vagy épp olyan, aki most szeretné azt a csodálatos élményt megtapasztalni, hogy milyen kapcsolat alakulhat ki ló és lovasa között.

Néhány sportot tanulás nélkül is lehet űzni, a lovaglás nem nélkülözheti a képzést, mivel a lovasnak új test- és egyensúlyi helyzettel, új mozgásformákkal és egy másik élőlénnyel kell megismerkednie. A Sárréti Pegazus Lovardában szakképzett oktatóktól sajátíthatják el ezt a tudást.

Igényes körülmények között várják kedves lovastársaikat, a lovagolni vágyókat, és a lóbolondokat! Lovarda színes palettán kínálja szolgáltatásait: bértartás, lovasoktatás, lovastábor, lovastúrák, rendezvények. A Vendégház pedig kellemes pihenést nyújt az ide látogatóknak!

Azt szeretnénk, hogy a vidéki turizmust kedvelők megtapasztalják a természetközeli életforma semmivel össze nem hasonlítható élményét.