Püspökladányi Gyógyfürdő

Honlap: http://www.puspokladanygyogyfurdo.hu/


Mozgáskorlátozott betegek számára is alkalmas, akadálymentesített
gyógycentrum várja a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeket.

 

Püspökladány a Tiszántúl közepén, a Sárrét-Nagykunság-Hortobágy tájegységek találkozásánál fekvő igazi alföldi város, ahol már a múlt század elején, 1920-ban termálvízre bukkantak. A természet adta ajándék kihasználására több mint négy évtizede termálstrandfürdő épült a helységben, mely azóta is kedvelt pihenőhely a környék lakosai és a távolabbról érkezők számára. Termálvizünket 1987-ben gyógyvízzé minősítették. (gyógyvízösszetétel)

 

2012. július 4.-én a Fürdőszövetség Minősítő Szakbizottsága a Püspökladányi Gyógyfürdőt Gyógyfürdő kategóriában **** - gal minősítette.

 

Gyógyászati szolgáltatásaink kínálatában a fizikoterápiás és balneoterápiás széles palettája áll a gyógyulni, pihenni vágyók rendelkezésére. A különböző kezelésformák kombinálásával az állapotjavulás fokozott mértékű bekövetkezése várható. A kezelések pontos felsorolását, bemutatását megtalálják a szolgáltatások címszó alatt.

 

A napi kezelések felvétele után a vendégek rendelkezésére álló szaunák, szolárium, ill. pedikür-manikür, frissítő masszázs, reflexmasszázs, valamint a széles választékkal kiszolgáló büfé szintén a komfortérzet fokozását szolgálják.

 

Az aktív kikapcsolódást kedvelők városunkban kalandozva megtalálhatják a kulturális (Karacs Ferenc Múzeum, Ladányi Galéria, Szoborpark), sportos, egészséges (Ladányi halastavak, Horgászás, Hortobágy Nemzeti Park, Arborétum, Kerékpározás) pihenés formáit.
Bővebben a város honlapján : www.puspokladany.hu

 

Ha Ön csendes, ápolt környezetre, kikapcsolódásra vágyik, mindezt összekötve egészsége ápolásával, akkor ne gondolkozzon, keressen fel bennünket! A Püspökladányi Gyógyfürdő egész évben várja önt! Nyitva tartás: 8.00 - 19.00 óráig.

 

Ne feledje, az egészségét nem félteni kell, hanem megőrizni!