Szlovák turista csalogató!

Tisztelt Partnerünk!

Szeretnénk emlékeztetni arra, hogy a hazánkba irányuló (és átmenő) turizmus növekedésének (és bevételeinek) egyik állandó fontos forrását a szomszédos országokból (például Szlovákiából: 5 millió potenciális turista) beutazók jelentik.
Különösen most, amikor a távolabbi országok turistáinak egy jelentős részét visszatartja a hosszabb utazástól a terroristaveszély, a Balkánon a migránshullám. A SZÉP-kártya  (akár részbeni) megszüntetése pedig a belföldi vendégéjszakák rohamos visszaesésével párosulhat, amelynek egy részét a szlovák turisták pótolhatják.

Tehát, aki mellőzi a folyamatos település-marketing munkát, előbb-utóbb hátrányba kerülhet.

Ennek elkerülését szolgálja egyebek között, a Kelet-Nyugat Üzletinform Bt.  a “Pihenjen Magyarországon 2017!” című, szlovák nyelvű, színvonalas tömegpropagandát szolgáló, a magyarországi turisztikai célpontokatnépszerűsítő idegenforgalmi magazinja.

Magazinunkat azzal a nem titkolt céllal adjuk ki, hogy minél több szlovákiai turista érdeklődését felkeltsük (és ébren tartsuk) a magyarországi látnivalók, a turisztikai szolgáltatók kínalata iránt, és segítsünk nekik a pihenés,üdülés, kirándulás, gyógyulás, bevásárlás, az üzleti uticéljainak kiválasztásában.

A kb. 40 ezer példányban, május közepére tervezett megjelenéssel, saját hálózatunk és szlovákiai segítőik által célirányosan, ingyenesen terjesztett kiadványban szeretnénk bemutatni Magyarország, a magyar vidék vonzó természeti, épített, történelmi, kulturális értékeit, a termál-, gyógy- és wellnessszolgáltatások lehetőségeit, a különböző igényeket kielégítő szálláshelyeket, borászatokat, gasztronómiai programokat, fesztivál-rendezvényeket, ökoturisztikai, horgászati, vadászati lehetőségeket, turisztikai fejlesztéseket, hungarikumokat, Helyi értéktárakat, magyar termékeket és nem utolsó sorban érzékeltetni a magyarok vendégszeretetét

A magazin alkalmas eszköze a térség- és településmarketingnek, a kis- és középvállalkozók turisztikai piaci esélyei és versenyképességük javításának, a turisztikai szolgáltatók tartós együttműködésének, a látogatók és a vendégéjszakák száma növekedésének…

Ehhez kérjük az Önök közreműködését!

A közösségi marketing eszköztárával és módszereivel – a Szlovákiából pihenni, kirándulni érkező, vagy átutazó turistákfogadásában  érdekelt helyi partnerekkel közös finanszírozásban  – dolgozunk e kiadvány megjelenésén. 

Szeretnénk, ha magazinunk kínálata minél gazdagabb lenne, és az ajánlatok egymást erősítenék.

Örömmel vennénk, ha bemutathatnánk, illetve népszerűsíthetnénk térségüket, településüket, idegenforgalmi kínálatukat, az üdülésre, kirándulásra, túrázásra készülő szlovákiai barátainknak, akiknek egyébként korábban tömegesen hagyományos turisztikai célpontja volt Magyarország.

 

Döntésükről – a csatolt Megrendelőn, amely tartalmazza az igényelhető lapfelületeket és a hozzátartozó díjakatmielőbb, de legkésőbb 2017.április1-igvárjuk szíves visszajelzésüket. (A szlovák nyelvre történő fordításról és a szerkesztésről, a kiadó külön díj felszámolása nélkül gondoskodik.)

A 2017-es szlovák nyelvű kiadvánnyal kapcsolatos információkkal a következő elérhetőségeken állunk rendelkezésükre: 

Tel/Fax: (32) 435-437 (folyamatosan)   
Mobil: (70) 239-0191 (bármikor)                                                  
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.,              Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. (tartalék)    

Csatolt mellékletek:
-         Rövid lapterv
-         Megrendelő (oldalfelületek és díjak)
-         Információs térkép (Lengyel turistáknak ajánlott magyarországi úti célpontokról)
-         Minta oldalak

Bízunk a sikeres együttműködésben!

Legyen térségük, településük a szlovákiai turisták legfőbb magyarországi célpontja!

(Ahhoz, hogy megtalálják megismerjék a szálláshelyüket a magazinunk által 1:100 az esélye, az interneten kb. 1:20000)

Salgótarján, 2017.március 10.

Tisztelettel:
M. Szabó Gyula
igazgató-főszerkesztő