Felhívás! Lengyel turista csalogató!

Tisztelt Partnerünk!

A szlovák nyelvű kiadás mellett, 2017 elején, kiadjuk a „Pihenjen Magyarországon 2017!” turisztikai magazinunk lengyel nyelvű változatát is, amely – a benne levő információk és a lengyel turistákat szívesen látó térségek, települések sajátos térképen történő feltüntetése – segít a pihenés, üdülés hazai helyszíneinek kiválasztásában. Korábbi számaink az alábbi link mögött tekinthetők meg. (Egy-egy címlapra klikkelve, az oldalak görgethetők.)

http://www.nyomdaiotletek.hu/korabbi-kiadvanyok/

Ha érdekeltek térségük, (településük) turisztikai vonzerejének, idegenforgalmi szolgáltatásainak népszerűsítésében és a lengyel turisták egyik célpontjául szeretnének szolgálni, kérjük, hogy tartsanak velünk , és adjanak hírt magukról Wroclawtól Krakkóig, Katowicétől Kielcéig, jelenlétükkel gazdagítsák a ritkaságnak számító, lengyel nyelvű  magazinunkat…

A tapasztalatok szerint kiadványunkat évekig megőrzik, forgatják, és így huzamosabb időn át szolgálja Magyarország helyi és általános értékeinek megismerését, és a magazinban levő turisztikai szolgáltatókat.

A jövő évi idegenforgalmi szezon, és a marketing feladatok költségvetésének tervezése idején szeretnénk emlékeztetni arra, hogy a hazánkba irányuló (és átmenő) turizmus növekedésének (és bevételeinek) egyik állandó fontos forrását a közeli országokból (például Lengyelországból: több mint 30 millió potenciális turista) beutazók jelentik.

Különösen most, amikor a távolabbi országok turistáinak egy jelentős részét visszatartja a hosszabb utazástól a terroristaveszély, a Balkánon a migránshullám. A SZÉP-kártya  (akár részbeni) megszüntetése pedig a belföldi vendégéjszakák rohamos visszaesésével párosulhat, amelynek egy részét a lengyel turisták pótolhatják.

Tehát aki mellőzi a folyamatos marketingmunkát, előbb-utóbb könnyen hátrányba kerülhet.

Ennek elkerülését szolgálja a Kelet-Nyugat Üzletinform Bt.  a “Pihenjen Magyarországon 2017!” című, lengyel nyelvű, a főként Dél-Lengyelország területén  ingyenesen terjesztett, színvonalas tömegpropagandát szolgáló, a magyarországi turisztikai célpontokat népszerűsítő idegenforgalmi magazin

Magazinunkat azzal a nem titkolt céllal adjuk ki, hogy minél több lengyelországi turista érdeklődését felkeltsük (és ébren tartsuk) a magyarországi látnivalók iránt, és segítsünk nekik a pihenés, üdülés, kirándulás, gyógyulás uticéljainak kiválasztásában.

A 40 ezer példányban, kb. 100 oldalon, 2017. január végi-február eleji megjelenéssel tervezett, saját hálózatunk és lengyel segítőik által célirányosan, ingyenesen, főként Dél-Legyelországban,terjesztett kiadványban egyebek között szeretnénk bemutatni Magyarország, a magyar vidék vonzó természeti, épített, történelmi, kulturális értékeit, a gyógy- és wellnessszolgáltatások lehetőségeit, a különböző igényeket kielégítő szálláshelyeket, éttermeket, borászatokat, gasztronómiai programokat, fesztivál-rendezvényeket, horgászati, vadászati lehetőségeket, turisztikai fejlesztéseket, hungarikumokat, magyar termékeket és nem utolsó sorban érzékeltetni a magyarok vendégszeretetét

A magazin alkalmas eszköze a térség- és településmarketingnek, a kis- és középvállalkozók turisztikai piaci esélyei és versenyképességük javításának, a turisztikai szolgáltatók tartós együttműködésének, a látogatók száma és a vendégéjszakák növekedésének…

Szeretnénk, ha magazinunk kínálata minél gazdagabb lenne, és az ajánlatok egymást erősítenék.

Örömmel vennénk, ha bemutathatnánk, illetve népszerűsíthetnénktelepülésüklátnivalóit, idegenforgalmi szolgáltatásaikat (szállás, étterem, attrakciók, gasztronómia, vadászat, stb.) üdülésre, kirándulásra, túrázásra készülő lengyel barátainknak, akiknek egyébként korábban tömegesen hagyományos turisztikai célpontja volt Magyarország.

Döntésükről – a csatolt Megrendelőn, amely tartalmazza az igényelhető lapfelületeket és a hozzátartozó díjakatmielőbb, de legkésőbb 2016. november 15-igvárjuk szíves visszajelzésüket. (A lengyel nyelvre történő fordításról és a szerkesztésről a kiadó gondoskodik.)

A 2017-es lengyel nyelvű kiadvánnyal kapcsolatos információkkal a következő elérhetőségeken állunk rendelkezésükre: 

Tel/Fax: (32) 435-437 (folyamatosan)   

Mobil: (70) 239-0191 (bármikor)                                                  

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.,              Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. (tartalék)    

Bízunk a sikeres együttműködésben!
Tartozzanak a lengyelországi turisták célpontjai közé!

Ne feledjék a településmarketing költségeinek tervezése során, hogy a szlovák nyelvű turisztikai magazinunk kiadásának szervezése 2017. elején kezdődik,

 

Salgótarján, 2016. október 17.

Tisztelettel:
M. Szabó Gyula
igazgató-főszerkesztő
Madách-díjas újságíró

Lengyel nyelvű turisztikai kiadvány rövid lapterve letöltése

Megrendelő letöltése