OMÉK Táj – Érték – Együttműködési Díj pályázat

2015. szeptemberében 77. alkalommal megrendezésre kerülő Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) keretében, OMÉK Táj – Érték – Együttműködési Díj pályázatot hirdetett a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet.

A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet az országos rendezvényen OMÉK Táj – Érték – Együttműködési Díjjal ismeri el azokat, akik a táj és a közösség értékeinek megóvásához, a tájhoz való kötődés erősítéséhez, annak fejlődéséhez, vagy a helyi társadalom értékmegőrző törekvéseihez kapcsolódó példa értékű programot valósítottak meg.

A díj elnyerésére olyan szervezetek, nem formális közösségek, vagy természetes személyek nyújthatnak be pályázatot, amelyek a 2013. január 1. és 2015. május 15. közötti időszakban valósították meg munkájukat akár önerőből, akár külső támogató erőforrás igénybe vételével.  

A pályázat benyújtására kizárólag elektronikus űrlap kitöltésével nyílik lehetőség, az alábbi elérhetőségeken keresztül:

http://www.nakvi.hu/node/594916
http://www.nakvi.hu/app/omek

 A pályázati felület nyitó oldalán a részletes pályázati felhívás is megtalálható.

A pályázat benyújtásának időszaka:

2015. június 1. – 2015. június 30. 23:59

Továbbá felhívom szíves figyelmét, hogy további OMÉK díj pályázatok is meghirdetésre kerültek a Földművelésügyi Minisztérium szakállamtitkárságai által, melyek az OMÉK hivatalos honlapján megtekinthetők:

http://omek.itthon.hu/omek-dijak