Pályázat helyi értéktárakra

Az agrártárca és a Hungarikum Bizottság a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására nyílt pályázatot hirdet.

Pályázat célja: A magyar nemzeti értékekről és a hungarikumokról szóló 2012. évi XXX. törvény szerinti települési, tájegységi nemzeti értékek gyűjtése, rendszerezése és megismertetése, a Magyar Értéktárban és a Hungarikumok Gyűjteményében nyilvántartott egyes nemzeti értékek és hungarikumok kollektív megismertetése, azok írott és elektronikus kiadványokban történő megjelenítése és népszerűsítése, valamint az ezen értékeket bemutató terek kialakítása és rendezvények szervezése által.

Támogatás forrása: összesen 250 millió Ft (3 támogatási cél)

Pályázat benyújtása: A pályázati adatlap kitöltése kizárólag elektronikus úton történhet. Az elektronikus kitöltő felület elérhető a www.nakvi.hu oldalról. A kitöltött adatlapot, az elektronikus felületen történő véglegesítést követően ki kell nyomtatni és a jelen pályázati felhívás 12. pontjának 2) bekezdésében foglaltak szerinti módon és határidőig, postai úton is meg kell küldeni a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet címére (1223 Budapest, Park u. 2)

A pályázatot 2015. január 5-től - felfüggesztés esetének kivételével - 2015. február 15-én 23 óra 59 percig lehet elektronikusan kitölteni, illetve véglegesíteni és 3 munkanapon belül postára adni.

Forrás: UMVP.EU

Részletek az alábbi linken érhetőek el, illetve tölthetőek le: http://www.umvp.eu/node/593988