Akkreditált Falusi vendéglátó képzés indul több helyszínen!

 A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége Akkreditált Falusi vendéglátó képzést indít. 

A képzés célja : szakmai felkészítés, kezdő falusi vendéglátók és vidéki szolgáltatóként tanyagazdaságot, farmgazdaságot működtető magánszemélyek, kis- és mikro vállalkozások számára.

A jelentkezési lap letölthető a FATOSZ internetes szakmai  oldaláról:

http://www.fatosz.eu/falusi+vendeglato+kepzes/falusi+vendeglato+kepzes.html

A kitöltött jelentkezési lapot az alábbi e-mail címre kérjük visszaküldeni

2014. szeptember 30 –ig :          Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

A képzés célcsoportja: a falusi vendégfogadók, a falusi turizmus, mint szolgáltatói tevékenység iránt érdeklődők akik most tervezik bekapcsolódásukat a vendégfogadásba, vagy szeretnék ismereteiket elmélyíteni. Ők lehetnek kezdő  falusi vendéglátók , ÚMVP nyertes falusi szállásadók, vidéki szolgáltatók, tanyagazdaságot és farmgazdaságot működtető  magánszemélyek, őstermelők, kis- és mikro vállalkozások vezetői, munkatársai.

 A képzés tervezett  helyszínei  Október végétől  :

  • Eger
  • Győr
  • Báránd - Szarvas
  • Budapest
  • Pécs

 A képzés várható időtartama: 60 óra 3 x 2 alkalom (egymást követő pénteki és szombati napokon vagy hallgatói igények alapján egymást követő szombati és vasárnapi napokon ) , 09-17 h között.

A képzés formája:  Hétvégi előadások és gyakorlati foglalkozások

 A képzés központi  koordinálja:  

FATOSZ központi  információs irodája 1077. Budapest, Király u.93.

 A képzésre való jelentkezés módja:

A mellékletben található jelentkezési lap kitöltését követően , e-mailben való megküldése az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 Bizonyítvány:

A hallgatók az akkreditált  képzés végén tanúsítványt t kapnak, amelyet különböző vidékfejlesztési  pályázatoknál, a támogatásokat nyertek számára előírt képzettségnek elfogadnak.

 Tematika:

  1. Gazdálkodási Ismeretek (vállalkozási, adózási, jogi ismeretek)
  2. Környezet kialakítása modul (a szálláshely berendezése, szálláshely üzemeltetési engedély, védjegy rendszer, szakosodás)
  3. Szabadidős tevékenységek szervezése ( felnőtt és gyermek programok szervezése, csomagajánlatok készítése, örökségturizmus, kulturális turizmus, hagyományőrzés) 
  4. Vendégház és szolgáltatásainak higiéniai előírásai ( vendégház működtetésének higiéniás feltételei, helyi termékek megjelenése a vendégasztalon

  5. Kommunikáció-marketing( vendéggel való kapcsolattartás, konfliktus kezelése, helyi  és térségi közösségépítés, internetes ( on-line)  megjelenés, fogyasztóvédelem, )

+  1 Jó gyakorlat bemutatása, mintagazdaságba való ellátogatás

Oktatók:   Szakirányú felsőfokú végzettséggel  rendelkező oktatók és  sikeres vállalkozást működtető, gyakorlott falusi vendéglátók.

Hallgatói létszám:    Minimum 20 fő 

Ezen hallgatói létszám alatt nem indítjuk el az adott helyszínen a képzést, azt újra meghirdetjük.

 A képzés költségei[1]: 50.000 Ft + 10.000 Ft regisztrációs díj + 10.000 Ft  vizsgadíj, amelyről  a hallgatók számlát kapnak.

 A FATOSZ tagszervezeteinek tagjai kedvezményesen veheti igénybe a képzést: 40.000Ft+ 10.000Ft regisztrációs díj + 10.000Ft vizsgadíj

 A díj befizetése: A jelentkezés elfogadásának visszaigazolását  követően , az 1 óra megkezdése előtt  a regisztrációs díjat , míg a képzés díját a képzés végéig kell megfizetni ( átutalni ) a FATOSZ bankszámlájára : Budapest Bank 10103173-40063023-00000002

 A  képzési díjon felül a hallgatókat terhelő költségek:

- A szállás , utazás és az étkezés költsége

A FATOSZ  által biztosított :  nyomtatott tananyag,  előadások CD-n.

Budapest, 2014. 09.01.

 

Dr.Csizmadia László sk.

FATOSZ Elnöke


[1]      A FATOSZ tagszervezeteinek tagjai kedvezményesen veheti igénybe a képzést: 40.000Ft+ 10.000Ft regisztrációs díj + 10.000Ft vizsgadíj

FELHÍVÁS NYOMTATHATÓ VERZIÓ

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE