Tisztelt Magyar Gazdák és Magyar Kézműves termékeket gyártók!

Engedjék meg, hogy pár szóban bemutassam kezdeményezésünket!

A Magyar Termék Alap egy civil szerveződésként indult másfél éve, vezető magyar termékeket gyártó cégek támogatásával. www.magyartermekalap.hu

Magyar Termékalap / Facebook

Célunk, hogy létrejöjjön Magyarországon egy erősebb együttműködés szeretetszolgálatok, gyártók és szponzorok között; melynek során gyártói felajánlások által, vagy termékeket termékszponzorokon keresztül, gyártói áron megvásárolva juttatunk el terméksegélyeket valós emberi szükségletekhez. Eddig a 2012-es  árvíz alatt, továbbá a hajléktalanok megsegítésében, az idősek ellátásában, a határon túli rászorultak ügyében, gyermekotthonok megsegítésében és sok más szervezetnél már sikerült jelentősen közreműködnünk.

 

Legújabb tevékenységeink közé tartozik a civil börzék szervezése, ahol a civil szervezetek, szeretetszolgálatok bemutatkozhatnak projektjeikkel egymás felé, valamint gyártók és szponzorok felé, segítve ezzel az eredményesebb összefogást. Szeretnénk erősíteni a magyar termékek jelenlétét a magyar köztudatban, és szeretnénk hozzájárulni az átlátható adományozás kultúrájának kialakításához Magyarországon. Szeptemberben lesz egy civil börze rendezvényünk a Bank Centerben, amiről hamarosan ki fogunk küldeni anyagot az Önök részére is, ha visszajeleznek azEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. oldalon egy rövid e-mail formájában. Kezdeményezésünk kulturális előadásokkal is párosul, amelyek bevételével szeretnénk hozzájárulni szervezetünk működési költségeihez. Ezekről az előadásokról is szívesen tájékoztatnánk Önöket a jövőben.

Üdvözlettel:

Helfy Mihály 

ESRA - Magyar Termék és Kulturális Alap

06 30 610 5744

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

www.magyartermekalap.hu