Monitoring adatszolgáltatási kötelezettség

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) és az Európai Halászati Alap (EHA) keretében támogatást kapott ügyfelek monitoring adatszolgáltatási időszaka elkezdődött. Részletes tájékoztatást a 26/2014. (II. 17.) számú és a 27/2014. (II. 17.) számú MVH közlemény nyújt.

Az adatszolgáltatást 2014. február 17 - március 19. között kérjük teljesíteni, amelyre kizárólag elektronikus úton van lehetőség.

A korábbi évekhez hasonlóan az adatszolgáltatást ügyfélkapus bejelentkezéssel lehet elvégezni az alábbi módokon:

  1. Amennyiben a természetes személy ügyfél rendelkezik ügyfélkapu hozzáféréssel, a www.mvh.gov.hu oldalon az „Elektronikus ügyintézés" menüben az e-monitoring alkalmazást kiválasztva, az ügyfél-azonosító szám beírásával töltheti ki a nevére szóló adatlapot.
  2. Az adatszolgáltatás teljesíthető meghatalmazott útján is, kitöltéséhez a korábban használt jelszó továbbra is érvényes. Abban az esetben, ha nem rendelkezik jelszóval, vagy elveszítette vagy elfelejtette jelszavát, a „G1040" nyomtatványon, személyesen vagy postai úton kérhet újat.
  3. Az adatszolgáltatás elvégezhető technikai közreműködő útján is.

A monitoring adatszolgáltatás teljesítését útmutatók és segédletek könnyítik, a szolgáltatandó adatok listája ezen a linken található.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a meghatalmazást kötelező legkésőbb az adatszolgáltatás benyújtását öt nappal megelőzően postai úton vagy személyesen benyújtani az illetékes megyei MVH kirendeltségéhez.

Kérjük, ne halassza az utolsó pillanatra a benyújtást!

Az adatszolgáltatás teljesítése érdekében kérjük, mihamarabb vegye fel a kapcsolatot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdászaival, akik szakszerű segítséget nyújtanak az elektronikus adatlap beadásában.

Ezen kívül kérdéseivel bizalommal fordulhat Hivatalunk Központi ügyfélszolgálatához az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.">ügyféEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címen, a (1) 374-3603, (1) 374-3604 telefonszámokon, vagy kirendeltségi ügyfélszolgálatainkhoz.

Kérdéseit az MVH portálján keresztül a Kérdések menüpontban is felteheti.